tisdag 28 december 2010

Webcam & Flitig!

Jag har köpt en webcam! 8D Var nämligen med Nea i Karlskrona idag... DET VAR KALLT! T^T'

Hon sov över här igår, och vi somnade runt 12:15 någon gång. Vaknade vid åtta först (då vi skulle upp) men vi orkade inte gå upp, så vi sov lite längre. Sedan gick vi upp, struntade i frukosten (vi hann inte) och stack till bussen. Bussen till resecentrum, byter buss till Nättraby. Byter buss till Centrum. Ja, men det var varmt i alla fall  

Vi stack iväg. Hon köpte present (töjning) till sin kille och sedan stack vi igen... Iväg och jag köpte min webcam 8D ~ (Äntligen!) Sedan köpte vi varsin macka att äta (kompensation för frukosten) och något att dricka. Ut och möta hennes kille, sticka iväg en jävla bit och hämta hans väskor, tillbaka igen och ta tåg + buss hem igen. Har mått sådär idag, vart haldeppig hela dagen... Kan ha vart att jag frös så mina fötter förfrös också (de var blåa när jag kom hem och fick av mig sturmporna).

(Fått "Samling vid Pumpen" på hjärnan )

Nu sitter jag och larvar mig med webcamen. Ska rita snart. Har också bestämt mig för att vara flitig och på ett Word-dokument skriva ned allt jag hitills "vill" och "ska" göra, eftersom jag har allt för många planer i hjärnan (har jag haft sedan mitten av 2008 nu skulle jag tro). Känns skönt att orginisera lite, är en liten nörd av det. Älskar att ha allt organiserat och klart för mig. Som en typisk svensk alltså x')

... Ja, det var väll det. Avslutar med en av bilderna från webcamen jag tog idag/precis:Mors ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar