söndag 15 maj 2011

Emma e skadad :(

... Eller nej, inte egentligen. Men jag insåg att ett ytterst litet sår kan pissblöda något enormt ._.'

Låt mig förklara; Jag fick ett skoskav på hälen av mammas skor. Blödde som fan när jag gick med skor överhuvudtaget men annars så var det helt ok, det gjorde inte ens ont. Under helgen nu (jag fick såret i onsdags) har det läkt jättefint i och med att jag gått barfota hela helgen. Nu idag (söndag) gick jag emot något med hälen. Fair enough, men sedan kände jag att der rann blod längst hela hälen ned under foten under tiden jag satt vid datorn.

Upp fort som fan och torka blod och sätta ett plåster på såret som nu av någon anledning var helt öppet. Gick och satte mig vid datorn igen. Någon minut senare känner jag att det åter rinner blod. "Vafan" tänkte jag och kollade så gott jag kunde på plåstret, och såg att det rann ovanfrån det. "Jag satte väll plåstret fel" tänkte jag och rusade ut i badrummet. Men, nej. Det hade runnit IGENOM plåstret, och detta var till och med ett sådant plåster som ska vara BRA till sådana ultra-blodiga sår!

Ropade på mamma. Hon rev bort plåstret (hehe, fegis här) och det var blod överallt .__.' Såg ut som någon hade knivhuggit mig i hälen eller något. Så jag stod på ena foten men den blödande foten över toaletten medan mamma lade stripor och satte på tryckförband. De första striporna fick vi ta bort (det blödde för mycket -v-' ) men efter tredje gången gick det. Nu verkar det ha lugnat ned sig för det blöder inte igenom i alla fall Oo


Jag skriver om teatern och Eurovision imorgon, måste sova nu (klockan slog precis 00:00 ) ^^


Mors ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar