fredag 8 juli 2011

Frusen cola

Läsk my ass, kommer inte få läsk alls på några timmar;Vår kyl hatar läsk... Den är full av en stor jävla islump och resten är konstistensen av något fastare slush -__-

Men nu står den i mitt varma rum, så snart så ò3ó

2 kommentarer:

 1. Oj, vilka svåra frågor du ställer Emma! ;) Det är svårt att förklara.. Men om du vill ha sådana gilla/ogilla-knappar eller liknande, så får du gå in på 'design' och 'sidelement'. I rutan där det står 'blogginlägg' klickar du på 'redigera', och så kommer det upp en ruta där du kan ändra inläggens layout och lägga till olika saker, till exempel gilla&ogilla-knappar. det är bara att prova sig fram. :)
  Och sen var det det där med kategorierna, om det var det du menade. Egentligen heter det 'etiketter' på blogspot, men jag har döpt om det i min blogg. Om du vill ha en sådan lista över etiketter/kategorier så klickar du på 'lägg till gadget', och så väljer du 'etiketter'. Då får du en lista över alla dina etiketter i sidmenyn.
  Jag är kass på att förklara, men jag hoppas att det var till någon hjälp iallafall.. :)

  Och sedan undrade du om mitt 55-200mm objektiv. Jag köpte kameran på blocket, ett riktigt kap, och då ingick det större objektivet. Men jag vet inte om man kan köpa ett liknande paket i en affär, eller vad det då skulle kosta. Men om du funderar på ett till objektiv är det ett bra val.:)

  haha, jag känner att detta blev nytt världsrekord i långa kommentarer...

  SvaraRadera