måndag 18 juni 2012

Halsont & Hästar

Uuhuu, min hals  :( Vart dålig i halsen i två dagar, och idag vaknade jag med is i hela halsen och i lungorna. Kunde inte prata, svälja, eller hosta (vilket jag behövde p.g.a. allt slem i halsen). Nu är det däremot MYCKET bättre, så hoppas att natten ger mig en relativt frisk hals igen. Just nu hostar jag konstant och är svullen som fan.

Uppdatera lite fort först; Skolavslutningen gick helt perfekt :D Dagen innan bakade vi en tårta på mentorstiden (Jonken och Anette gav oss en massa ingredienser och så fick vi leka som vi ville. Askul!) och dagen efter var det körsång och stipendium-utdelning som vanligt. Sedan satte vi oss i vårt lilla estet-gäng och fikade på sockerkaka och kladdkaka. Mums! <3

Jag och Nea var ute och red igår. Har aldrig ridit så förut! Jag tog Amingo och hon tog Benz som vanligt. En lång runda runt deras sommarhage. Fick både trava och galoppera (vilken känsla!!) och skrattade sönder som vanligt xD <3 Måste göras om! Ska även rida Speedy i sommar, både med Johanna och Nea, och själv också hoppas jag.. Måste bara ha skjuts, och komma på hur fan jag ska spänna sadelgjorden. Hon är lite tjock ser ni.

Kan inte fixa bilder till bloggen ännu gott folk. Min dator gick sönder för andra gången i förrgår (tror jag det var) och har inte kunnat fixa den ännu. Hoppas kunna göra det när Bosse kommit hem, vilket han gör imorgon om jag har tur. Så just nu snor jag alltså mammas dator. Mihihi!

Nej, nu ska jag dryga lite framför TV'n och vila upp min hals. Nea sade att vi kanske skulle hitta på något eftersom jag hade tråkigt, men har inte hört av henne sedan. Får se hur det blir med det. Var uppe hos Josse idag med mamma och fixade med bebis-saker och med barnvagnen. Knappt en halv månad kvar nu, känns helt sjukt! <3

Natti natt ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar