söndag 26 juli 2015

Liten uppdatering, typ


Tja tja bloggen

Har dygnat, för ska försöka vända rätt dygnet igen, och nu vägrar jag ge upp. Ska även sluta med godis och läsk igen, är trött på det här. Har vart ett vrak under hela juli månad om man jämför med tidigare i år, så nu jävlar kör vi igen! Woohoo, det glada livet!

Men just nu känner jag mig febrig. Mitt rum är varmt och jag är svintrött. Var super-pigg fram tills kl 7 ungefär (hon är tio över 7 just nu) och nu mår jag sådär "uhuhu vill sova"-illa. Blir dock piggare av att skriva ett inlägg känner jag, så det är ju bra! Det grå-blå vädret ute gör mig också piggare. Ljus!

Saknat att gymma och träna också, men det får bli när min sömn är rättvänd igen. Annars kommer min kropp ta stryk så in i helvete.

Jag ska föresten köpa en kamera när som helst! Jag vet att jag sagt det ända sedan typ april men nu är det allvar! Har dessutom lovat mig själv att köpa den förbannade kameran innan jag börjar på skolan, så nu får jag inte svika mig själv.

Åh, just det ja, jag kom in på skolan. Hurra! Den 18'e flyttar jag in. Är typ 0% förberedd än så länge, fattar det inte riktigt själv. Tror det beror på att jag är rätt otaggad just nu. Inte p.g.a. skolan, utan för att jag mår som jag gör. Sömnbrist + matbrist + att självförtroendet suger gör att jag är fett otaggad på allt just nu. Ytligare en anledning till att jag behöver vända rätt den dumma sömnen igen. Ååh jag saknar att vakna kl. 6 på morgonen, helt självmant. Det var de bästa känslan, den vill jag ha igen!

Har mer jag vill skriva, men nu tog hjärnan slut. Är åter igen trött. Fick precis en enorm vilja att gå ut och gå en runda, men den försvann fort när jag insåg att det bara skulle göra mig pigg för stunden, och att jag skulle dö av trötthet så fort jag kom innanför dörren igen. Dessutom är det för "varmt" ute. Jag saknar minusgrader. Jag vill ha frost!

Föresten, Steven Universe äger.
Nu ska jag kolla på julkalender för att hålla mig vaken
tills jag äter frukost och stiger upp vid 08:30!

Seee ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar