onsdag 14 oktober 2015

Klaaaag

Yo!


Håller på att spela WoW på mammas laptop. Laddade ned det innan med mycket om och men och spelar med sämsta tänkbara kvalité. Trots detta är jag lite orolig då datorn sätter igång lite för mycket fläkt ibland. Men ska bara spela en liten stund till ändå. Väntar just nu på en NPC som vägrar att ladda.

VAR ÄR DU!?

Funderar lite över livet. Över skolan. Över hur o-engagerad jag är för tillfället. Vi är nämligen i ett skede då vi i grupp ska intervjua folk och sedan göra om detta till en liten pjäs av något slag. Jag fasade för denna delen. Dels för att jag är så nervös inför det för jag känner att det är en grej jag är rätt kass på, och dels (mest) för att jag har noll intresse av hela grejen, och att göra något som jag inte är intresserad av är som att få mig att gå igenom en vägg. Så det här blir en utmaning. Skolan kommer verkligen vara skola-skola för mig den närmsta tiden. Kanske också känner såhär bara för att vår grupp är rätt oförberedda inför en intervju imorgon, och jag klarar inte av att vara oförberedd. Men nu släpper jag det, jag får tänka på detta imorgon istället.

Är törstig. Önskar jag hade juice i närheten. Men det har jag inte, vilket suger.
Har träningsvärk i hela kroppen. Vill ligga hemma och kolla på film med mamma och mysa med Ika och bara koppla av.

Nog klagat sade jag!

Jag borde sova, men jag är så pass deppig/nere just nu att jag egentligen bara borde mysa till det, tända ljus igen (det sista jag har alltså) och kolla på någon julkalender tills jag somnar. Jag funderade ju på att kolla på någon innan och börja analysera inför mina julkalender-recensioner, men blev fett avtaggad bara av att sätta mig vid datorn. Men nu känner jag att jag ska fan göra det ändå. Dels för att jag vill kolla på kalender och koppla av, och dels för att jag MÅSTE komma igång med lite projekt nu.

Jag menar, jag är inte ens klar med 100 Theme Challenge'n ännu, ELLER alla ESC-toppar. Visserligen har jag bara ytte-kvar på båda (eller ja, 100TC har jag kommit typ till två tredjedelar på, men i.af.) men ändå. UURH vill bli klar med skiten! Vill kunna klippa videor här på internatet så jag inte är så isolerad till att bara göra det när jag är hemma på helger och shit!

Fan vad jag klagar i det här inlägget. Antar att jag behövde få en del ur mig.

... Vet ni vad, jag ska dricka en läsk. Nog för att det är fett äckligt när jag nu borstat tänder och allt och för att jag blir tjock och allt men I don't even give a fuck just nu.

NPC'n har fortfarande inte laddat. WoW kan ta sig i röven.
Nu ska jag dricka läsk och kolla på kalender... Och ringa mamma, because I want to.EDIT:

Jahopp. Ringde till mamma. Fem minuter in kom tårarna. Fan också... Hatar att ha PMS. Hatar att vara så jävla ledsen hela tiden. Jag försöker vara positiv och uppåt och produktiv men ända sedan Susanne gick bort någon mnad tillbaka har min PMS skjutit i höjden något jävulskt. Mamma kom med förslag att pröva med något knark för att lugna mig. Just nu är jag villig att pröva vad som helst, bara skiten lugnar sig. Jag orkar inte gå runt och ha ångest eller vara så jävla ledsen och arg hela jävla tiden. Jag vill slå sönder väggar, riva mitt hår, bita mina knogar och gömma mig under täcket och bara försvinna. Att ens tänka på pappa ger mig sådan ångest som att det känns som han redan är död för mig.

ÅÅååh, få det att sluta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar