torsdag 12 november 2015

Deeen tolfe något två-tusen-eeeeh


Vacker bild från September

Livet är väligt stressigt just nu.

I skolan jobbar vi med ett projekt i grupper som går undan i all världens fart. Vi intervjuade personer som vart utsatta för vissa saker för att sedan kunna skriva om deras berättelser in i en pjäs av något slag. I måndags hade vi börjat få en fast bild av hur vi ville att pjäsen skulle vara, idag skrev vi färdigt manuset. Snabbt ska det gå!

Men jag har kommit över de där två dagarna (måndag och tisdag) då jag var så överdrivet trött på det så jag ville spy. Jag VILLE inte jobba med det mer, UÄH!! Men lyckligtvis är det borta nu.

Förutom detta måste jag fortsätta rita klart saker åt en person som jag eventuellt kan få pengar för. Skulle skickat saker till henne i oktober redan, men skolan har tagit så mycket energi och viljestyrka så det är först nu jag kunnat pusha mig själv till att verkligen få det gjort.

Sedan har jag ju en hel del videor som jag vill få klart också. Men det kan jag bara jobba på när jag är hemma.

Uuuh, fredag imorgon. Det betyder Öppen Scen. Har övat monolog hela dagen efter skolan. Jag tror jag kan den, annars får jag improvisera lite. Sedan ska jag hem och inte jobba med något projekt på hela helgen utan bara göra sådant jag vill göra, tjohej!! Tror jag ska skanna in bilder och rita en hel del. Speciellt de där jag måste skicka iväg.

Min PMS var väldigt lugn den här månaden. Eller så har den inte satt igång på allvar ännu. Mådde åsnepiss i söndags kväll ända tills tisdag. Kunde inte sova, vart mörkrädd och kände mig jätteliten. Så jag somnade framför "Barnen i Bullerbyn" både måndagsnatten och tisdagsnatten. Var livrädd för att få ett ryck här på internatet igen då jag skulle sova här på onsdag, men jag var så jävla trött och utmattad att jag somnade vid 16:30-tiden och sov sedan mer eller mindre hela natten. I'm not joking.

Så idag är jag pigg! Fast nu börjar jag bli pömsig. Ska ha ett samtal med mamma, komma på vad jag vill baka imorgon när jag kommer hem och sedan ska jag kanske rita lite, om jag orkar. Annars ska jag bara skriva upp vad som ska göras färdigt i helgen och sedan kan jag koppla av. Lära mig min monoli lite mer kanske.


Mors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar