torsdag 7 januari 2016

Vart fan tog den här dagen vägen?


Det enda som vart positivt idag är mitt hår

Ingen dålig dag eller så, men jag har inte fått NÅGOT gjort. Mamma kommer hem snart, så måste lägga mig nu. Egentligen vill jag duscha, städa och dygna, men senaste gången jag testade att dygna fungerade inte det så vafan ska jag göra nu? Alternativet till att vända rätt dygnet är att sova bort en hel dag istället, och det vill jag ännu mindre. ÅÅH problem!!

Om mamma jobbar imorgon igen ska jag i alla fall vara med produktiv än vad jag vart inatt. Jag har imorgon och fredag på mig, sedan måste jag börja fixa inför när skolan börjar. Jag börjar bli lite taggad faktiskt!

#hejjagharbörjatbloggaigenkul
________________________________


2 kommentarer:

 1. Hej :)
  Jag har sätt din video då du klippte ditt hår kort från 2013, jag själv har gått och funderat i ungefär ett år nu om att själv klippa mig (kort). Jag vill så göra det, har just nu lite längre än till mina axlar och trivs inte alls i det. Sätter upp det varje dag för att det är så jobbigt att ha det utsläppt. Jag vet att kort hår kommer passa mig, jag kommer vara mer mig själv i det och vill värkligen göra det. Men vet inte vad som stoppar mig. Kanske är det nervositeten, jag vet inte. Jag vet vilken frisyr jag vill ha, mitt hår växer snabbt och jag vill prova, men som sagt jag stoppas av något hela tiden.
  Jag undrar, har du något tips till mig som gör att jag kan ta det där steget och göra det? Glad för svar. (Jag vet inte ifall du kan svara på bloggen eller ifall jag kan se svaret, men du kan maila mig: lisa.palmqvist.se@gmail.com ) Tack på förhand :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Allra första gången jag klippte mig kort-kort var när jag gick i sjuan, och då hade jag samma problem och vågade inte ta steget, alls. Så jag klippte lite i taget :) Om du har råd med det är det ett jättebra sätt att vänja sig vid kortare hår. Jag klippte axel-långt första gången, sedan kanske en månad senare klippte jag det super-superkort! Om det inte är ett alternativ för dig så är det nog bara att samla mod och bara göra det. Du säger att du sätter upp håret varje dag typ, vilket jag också gjorde, och till slut kände jag att "om jag ändå sätter upp det och liksom vill gömma håret är det ju inte värt att jag har något hår ö.h.t.", och det fick mig att bestämma mig för att klippa det så småningom. Jag satte även upp det i olika uppsättningar så att det såg ut som jag hade kort hår, för att påskynda mig själv och övertyga mig själv om att jag skulle bli snyggare och må bättre i kort hår xD

   Hoppas det löser sig! :) Kram!

   Radera